Bed in Kampen

Het comfort van een hotel, het gemak van een woonhuis!

Kamers

Begin 1900 was Kampen een echte sigarenstad, dit karakteristieke pand stond naast een sigarenfabriek. Een eeuw later biedt het pand vijf volledig gemeubileerde en rookvrije kamers. Op de begane grond bevindt zich een leefkeuken met alle huishoudelijke artikelen die u nodig heeft. 

De Sigarenfabriek voldoet aan de geldende veiligheidseisen. 

Kamer 1 - begane grond
In deze kamer kunt u met één tot twee personen comfortabel verblijven. Naast de zithoek met televisie, beschikt u over een eigen douche. In deze kamer heeft u alles binnen handbereik: u bevindt zich vlakbij de leefkeuken en het gedeelde toilet en in een paar stappen bent u bij de voordeur. 

Kamer 2 - eerste verdieping
Deze tweepersoonskamer is gelegen aan de rustige en zonnige achterzijde van het pand. De kamer is uitgerust met een wastafel, koelkast, kleine zithoek en televisie. De gedeelde sanitaire voorzieningen bevinden zich in de hal.

Kamer 3 - eerste verdieping
Blijft u voor een langere periode? Dan zijn de ruime opbergmogelijkheden in deze kamer een uitkomst. De gedeelde sanitaire voorzieningen vindt u in de hal. De grote ramen in deze kamer laten veel daglicht binnen. De kamer is voorzien van een wastafel, koelkast en een zithoek met televisie.

 Kamer 4 - tweede verdieping
In deze kamer kunnen twee tot drie personen verblijven. Deze splitlevel kamer heeft beneden een zithoek, een wastafel, een koelkast en ruimte voor twee bedden. Op de bovenverdieping, in de vorm van een vide, staan nog eens twee bedden. Het toilet is in de hal, douchen kan op de eerste verdieping. 

Kamer 5 - tweede verdieping
Aan de voorzijde van het pand bevindt zich nog een tweede splitlevel kamer voor twee tot drie personen. Zowel beneden als boven op de vide staan twee bedden en er is douchegelegenheid binnen de muren van deze kamer. Verder is de kamer voorzien van een zithoek met televisie, wastafel en koelkast.